Citat:
În prealabil postat de Ivanacristescu
..Hei,omule!,nu-i prea...crestineste!!!... ;sa-i castrezi ,si inca fara anestezie...
Sa nu ridicam piatra,totusi!,zic.Mai ales ca sintem depasiti numeric.
.................................................. .................................................. ........................
In alta ordine de idei,eu stiu ca Dumnezeu a spus raspicat:faceti asa si nu altfel!...unde vezi tu (dimpreuna cu amicul Bastovoi -in fata caruia ma inclin -)libertate?..Personal,din cuprinsul intregii Scripturi,n-am retinut decit ca ,Dumnezeu a stabilit clar(pt oricine)niste LEGI,NORME cu care ,desigur,avem "libertatea" sa nu fim de acord.Daca ne da mina,evident.
|
Omule victimele acestor dezacsati sunt neoameni pentru tot restul vietii. Multi dintre ei ar fi preferat mai degraba sa fie ucisi decat sa traiasca cu asa ceva pe constiinta. La ei oare nu ne gandim ? Putini sunt cei care in urma unor astfel de traume mai au puterea sa duca o viata normala. Vezi tu creierul nu-i ca hard disk-ul dai delete si cele neplacute se sterg din memorie.
Sincer cred ca-i o pedeapsa cat se poate de umana pentru niste inumani, care nu ofera prea multe garantii ca nu-s recidivisti. Nu vad ce-i asa rau in a-i face eunuci. Zici de libertate, pai tu crezi ca pedofilii sau violatorii s-au gandit prea mult la libertatea de a alege a celor pe care i-au maltratat astfel. Daca tii la libertate nu o furi altora.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi)
Last edited by Delirul; 02.12.2011 at 00:33:20.
|