Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Nu va mai inflamati atat. Nu am afirmat ca adventistii sunt cipisti, ci ca se aseamana cu ei, in sensul ca sunt degraba prezicatori ai sfarsitului lumii.
|
Si, de cate ori au prezis adventistii de ziua a saptea, sfarsitul lumii?
Citat:
A se vedea, de pilda, Milleristii, care au prezis sfarsitul lumii pentru 1844, si din care v-ati desprins si dumneavoastra cu AZ7.
|
Milleristii erau o grupare compusa din oameni de diferite confesiuni (baptisti, metodisti, etc). Pe vremea aceea inca nu existau adventisti de ziua a saptea.
In plus, adventistii de ziua a saptea nu au prezis niciodata sfarsitul lumii (ca data calendaristica).
Citat:
|
A nu se confunda adventismul, care a fost un curent religios la care au aderat oameni din diferite confesiuni, cu adventistii de ziua a saptea. Mai multe (chiar foarte multe si exacte) despre acestia din urma, pe unul din site-rile lor oficiale:
http://www.adventist.ro/index/
P.S. Cred ca ar trebui sa nu mai lungim o astfel de discutie, domnule "l...r". Va puteti cere scuze pentru confuzia "neintentionata" creata si sa va vedeti despre discutiile dvs. cu ceilalti parteneri de forum (in care eu nu aveam de gand sa ma amestec).