Subiect: ECUMENISMUL
View Single Post
Vechi 30.11.2011, 19:50:37
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Sunt si eu (in sfarsit) de acord cu domnul Erethorn: cip-ul nu e rau in sine, ci conteaza modul in care-l interbuintezi, scopul. Nu cip-ul e rau, ci intentia omului poate fi rea. Multi se ingrozesc numai cand aud de cip implantat in corp, aproape ca e o frica paranoica. De ce? Exista cip-uri implantate in corp in scop benefic, in cazul paraliziei exista microcip care-ti pune in miscare muschii paralizati ajutandu-te in procesul recuperarii, pentru cardiaci exista defibrilatoare s.a.m.d N-ai de ce sa respingi un lucru benefic, in virtutea altora, ce vor urma, posibil nocive.
Cine poate garanta ca un cip implantat in scop benefic , la un moment dat nu poate deveni periculos ptr sanatatea, respectiv ptr viata omului?
Cine poate garnata ca un obiect strain, introdus in corpul uman nu poate avea urmari dintre cele mai nefatse?
Putina experienta m-a invata ca orice lucru strain, care intervine in firescul lucrurilor nu poate fi bun.
Poate face un bine pe moment, dar urmarile pe termen lung cine le poate garanta?
Cate experimente au fost facute in acest scop si pe ce perioada de timp?
20, 30 de ani de cip introdus in corpul uman in care sa nu apara nici o schimbare, nici o modificare in rau?
exista asa ceva?
Daca nu, atunci suntem noi mai prosti sa devenim cobaii cuiva?
Nu, multumesc, eu nu vreau.