View Single Post
Vechi 30.11.2011, 18:18:36
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
De fapt nu e tocmai amuzant, ci chiar trist. Ne lasam antrenati intr-o flecareala din care nimeni nu invata absolut nimic. Ca sa dezvolti acum, in acesti ani, acest subiect infantil, mie mi se pare o ispitire de doi bani in care nici macar un copil nu mai poate cadea, in timp ce la alte subiecte unde e greu de descifrat inselarea, suntem reticenti si prevazatori. Eu cred ca in general, motivul pentru care intram pe aici ar trebui sa fie dorinta de a invata ceva nou si util, sau poate de a ajuta pe altii cu o vorba buna...
O minciună repetată suficient de des și de mult poate ajunge să treacă drept adevăr. Este posibil acest scenariu la scară planetară, prin mijloace mass-media timp de jumate de secol.

Aici vreau să discut cu voi dacă acest lucru este sau nu posibil. Dacă veți demonstra că nu, subiectul va fi închis și eu voi fi lămurit definitiv. Deci aștept probe clare, nu replici de genul "nu ești întreg la minte" sau "subiect infantil".

Ascultați Noul Testament ortodox online.