Citat:
În prealabil postat de Raoul
El a scris una singura: Cararea Imparatiei! Am spus prin absurd sa mai existe una,doua... dar in niciun caz atatea cate sunt prin librarii si au un pret de nimanui nu-i vine sa le cumpere. Si nu-l ridica pe acel parinte la nivelui Sfantului Arsenie Boca. Or fi carti folositoare,ti-am spus ca si eu o am si am citit-o pe cea cu Tinerii,familia si copiii nascuti in lanturi... Insa urmatoarea pe care o voi cumpara va fi cararea Imparatiei. Si atat. Prefer alte scrieri autentice ale sfintilor parinti,nicidecum fragmente "culese" si reproduceri dupa bunul lor plac unde,cu sau fara intentie,s-a mai pierdut din esenta originala. Asta e tot ce am vrut sa spun. Sunt scrieri ale altora,bazate pe invataturile parintelui,atata tot. Acceptati lucrurl acesta. NU am afirmat ca sunt nefolositoare!
|
draga raoul, acele scrieri ale sfintilor parinti nu au fost tot culese.... sau sfintii parinti au editat cartile???? sunt texte ramase de la ei sau culese de altii si puse in carti.... dar asta nu inseamna ca nu sunt autentice.... spui ca iti cumperi cartile din librarii.... e clar.... de ce nu le cumperi de la pangarele manastirilor sau de la magazinele patriarhiei, acolo sunt mai ieftine si sti sigur ca sunt autentice...... ovidiu are dreptate in tot ce spune.... nu stiu de ce il mai contrazici.....
|