Citat:
Īn prealabil postat de Raoul
Doar Cararea Imparatiei e cartea sfintiei sale. Restul... ce au adunat altii si au asternut ideile dupa bunul lor plac. Am si eu una dintre aceste carti,e ok,insa prefer sa citesc doar scrierile autentice ale sfintilor parinti,caci mai apar si "greseli".
|
Serios ...au asternut ideile dupa bunul plac? Nu mai induce in eroare lumea. Toate cele 4 carti care le-am precizat mai sus sunt pe site-ul parintelui. Faptul ca continutul unei carti este adunat de apropiatii parintelui nu inseamna ca aceste carti nu sunt utile. Ceea ce scrie in carti e ceea ce ascris parintele...ele sunt editate dupa scrierile/notitele parintelui si nu dupa ureche.
De exemplu in prefata cartii "Tinerii, familia si copiii crescuti in lanturi" se precizeaza asa: "Continutul acestei carti este adunat de Parintele Arhimandrit Serafim Popescu...unul dintre primii vietuitori, impreuna cu Parintele Arsenie Boca, ai Sfintei Manastiri Brancoveanu de la Sambata de Sus". Daca ai citi aceasta carte nu ti-ar strica, chiar daca nu este
autentica asa cum preferi tu.
Uite aici linkul:
http://www.arsenieboca.ro/opera/opera.html