Subiect: Nu stiu
View Single Post
Vechi 27.11.2011, 22:10:31
tinutza tinutza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Mysteryo2005, e MUSAI sa ai un Duhovnic !! El, sau mai bine zis Dumnezeu in Taina, iti va lua toata suferinta, in urma Spovedaniei (sincere). Vei avea noi puteri si, intr-un final, pacea mult ravnita ! Lucrurile se vor linisti, totul se va lumina. Dar pt asta trebuie sa asculti de Duhovnic, de ce o sa iti spuna sa faci pe mai departe!

Si...ce am auzit mai demult: in general, parintii stiu destul de bine ce e bine pt copil, poate chiar mai bine decat copilul in sine (dar, acum zic eu: nu intotdeauna, ma gandesc acum la cei fara intelepciune care ii indruma pe copii sa aleaga o cale, spre exemplu profesionala, fara sa tina cont de dorintele si abilitatile copilului, si astfel se ajunge la nefericire. Sau, mai rau, parinti care ii indruma pe copii sa aiba ca si criteriu de alegere al viitorului partener de viata, situatia financiara a acestuia, in detrimentul iubirii adevarate).

Dumnezeu da intelepciune, daca esti pe calea Lui!
Iar Parintele Duhovnic este un parinte spiritual (nu dupa trup) care ar trebui sa aiba intelepciune (cei tot mai desavarsiti cu siguranta au din belsug).

Last edited by tinutza; 27.11.2011 at 22:19:38.
Reply With Quote