Undeva intre penultima si ultima varianta.Cu privire la intrebarea finala,da,as putea spune,ca a existat un anumit moment pe care as fi extrem de tentat sa-l caracterizez in acel mod dar,analizand perspectiva certitudinii prin prisma indiciilor care se manifesta in mod obisnuit,tot in acel balans intre ultimele doua variante as fi.Insa,doctrina calvina spune ca desi perseverenta sfintilor(cu greu m-as incadra in acesta categorie)este o certitudine,cel ales poate experimenta momente de cadere,fie si drastica,precum Petru,de incertitudine,dar nu totale,ca si efect final.Cu privire la motivatia mea cel mai decent motiv care imi vine-n cap este sa raspund precum Adam,adica sa pasez raspunderea: "Femeia pe care mi-ai dat-o ca sa fie langa mine, ea mi-a dat din pom si am mancat." :) Eu,spre diferenta de Adam,eram deja in copac,in acel copac.PS:va multumesc pt compliment dar sunt un calvinist mediocru,cel putin raportat la altii pe care ii stiu.Sunt un personaj asa interesant de a trebuit sa dau un interviu sau sunt deja precum Hus si nu realizeze? :) Glumesc,sper sa nu fiu acuzat ca fac trafic de idei,desi..:)
Last edited by Scotland The Brave; 21.11.2011 at 21:38:29.
|