View Single Post
Vechi 16.11.2011, 16:05:58
mladitza mladitza is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.09.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Iată, spre exemplificare, conversația pe care am avut-o, cu ani în urmă, cu o bună prietenă din SUA, care câștigă bani buni din consiliere de cuplu.
În speranța că ajută,
M.D.
Va multumesc, din pacate pentru el toate sunt in regula, si cauta tot feluri de scuze ca sa isi justifice comportamentul, dar de fiecare data altceva...si normal ce zice el, acela e bine, daca nu sunt deacord si nu ma complac cu raspunsul si situatia atunci luam cearta de la inceput...

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu se atinge de tine..esti sigura ca nu are pe cineva?

Ai spus ca parintii lui au remarcat, dar nu spun nimic? In situatii de genul asta, daca sunt oameni, ar trebui sa fie cumva alaturi de tine, sa dea semne ca te inteleg, sa incerce sa vorbeasca cu el.
Daca exista o tacere suspecta s-ar putea sa stie exact de ce si cum si prefera sa nu intervina.

Pune in discutie eventualitatea divortului, vezi cum reactioneaza.
Care e situatia materiala acolo? El depinde de tine sau tu de el?
Mai aveti cunostinte care va ajuta? Din partea lui sau din partea ta?

Totusi cum ati ajuns in strainatate?
Ce rol a avut in relatia voastra treaba asta?
Este posibil sa se fi folosit de tine sa ajunga acolo?
Dupa castorie la 3 saptamani cand nu intelegeam ce se intampla, l-am luat frumos de mana si l-am intrebat bland ce se intampla, ce e cu el, sa il ajut daca pot, sa trecem peste problema, numai sa imi spuna de ce nici nu se atinge sau se uita la mine.. a inceput a urla la mine ca as fi desfranata ca nu ma pot abtine ca il intreb asa ceva , cuvintele lui m-au durut enorm de mult, si nici acum dupa aproape 4 luni de casatorie nu prea s-a schimbat...nu il inteleg...si nu vrea sa discutam despre asta
Depare fiind de parinti ei nu spun nimic si multe lucruri nici nu stiu, ca el nu le zice...cu vorbitul urat i-au spus atunci, dar parca ar fi vorbit in vant....
El lucra de ani de zile aici, eu am venit la el, dintr-o alta tara unde studiam( dar m-am lasat de aceasta facultate pt familie,pentru mine conteaza mai mult familia decat inca o facultate pe lista) Momentan nu lucrez, dar cand as fi avut ocazia nu m-a lasat sa ma duc...
Sincer nu stiu ce sa cred, sunt foarte dezorientata ...... Caut o explicatie logica, dar parca degeaba.... el imi zicea intotdeauna ca nu m-ar insela niciodata, dar sincer acum nu mai stiu ce sa cred, mai ales ca nu odata m-a mintit....
Reply With Quote