Citat:
În prealabil postat de silvia55
...va rog din tot sufletul pomeniti-o in rugaciunile voastre pe Liliana Angela,prietena mea care trece prin momente grele.A facut prima sedinta de chimioterapie,urmeaza celelalte si apoi operatia...va rog sa nu o lasam singura,sa-i fim alaturi prin rugaciune ...chiar si sfaturi de la cineva care a trecut prin asa ceva ar fi binevenite.Multumesc!
|
Draga mea, Silvia, prietena ta a implinit o varsta frumoasa... si familia mea ii spune La Multi Ani! Ii urez sa aiba rabdare, e o mare virtute ... e greu , dar asa e drumul catre Dumnezeu ingust si anevoios. Vb din experienta, cand am zis ca numai pot Dumnezeu a intins mana doar El stie de ce ma lasat sa trec prin toate(si boala si necaz) acum cand scriu imi aduc aminte de barbatul acela care mergea pe malul marii si langa el se mai vedeau inca niste pasi ai cuiva si si-a dat seama ca erau ai Lui, si tot vb cu Dumnezeu, ii multumea dar iata ca mai venit un necaz peste el si s-a dus iar pe malul marii sa vb cu Dumnezeu dar acum erau doar o pereche de pasi si el striga Unde esti Doamne acum cand am nevoie de Tine? Unde esti? dar nu primi raspuns , asa trecu vremea si pana la urma se rezola necazul lui, si mergand iar pe malul marii vazu iar celelalte urme si atunci a spus: Unde ai fost Doamne cand am avut nevoie de Tine? iar Dumnezeu ia raspuns: Urmele pe care le vedeai tu pe nisip nu erau urmele tale ci erau urmele mele ca eu te tineam pe tine in brate.....
Uneori e ff greu dar Dumnezeu nu lasa pe nimeni, PE NIMENI care cere ajutor...daca nu ma lasat pe mine pacatoasa nu o va lasa nici pe Liliana Angela sa sufere.
Liliana te rog sa nu fi descumpanita dezamagita Sfantul Nectarie e langa tine ...sunt sigura...nu trebuie sa stai in genunchi mereu cu Sfantul Nectarie, poti vb cu El ca si cu un prieten sa stii ca te asculta...Silvia prietena ta sigur ti-a dat ulei de la candela Parintelui, ungete si roagate cu inima curata si vei trece de necazul asta.
Te pup dulce si inca o data La Multi Ani! Parintele Nectarie sa fie mijlocitor catre Dumnezeu si sa ne scrii ca totul e bine.