View Single Post
Vechi 11.11.2011, 23:57:00
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Cu scuzele de rigoare ,o sa potez ceva aici complet offtopic,dar am motive,era un topic cu privire la filme,dar nu il mai gasesc,asa ca postez aici.

In ultimele 4 saptamini,in fiecare joi,odata cu un ziar de sport,gsp,s-a dat si un cd cu filme istorice,sunt un mare fan al lor.Primul a fost ,,Acvila Legiunii a-IX-a",a urmat ,,Regatul razboiului",apoi ,,Henry al IV-lea"si la final,a aparut joia aceasta, filmul de exceptie: ,,Cuceritorul:Legenda lui Taras Bulba".Toata lumea a auzit de Taras Bulba.Filmul este facut de rusi,adica exact cum stiu rusii sa faca unul:nationalist,de exceptie,coloana sonora super,actori rusi pt ca numai ei pot juca un asemenea rol.Filmul tare de tot,rog pe credinciosii ortodocsi mai aprinsi din fire,dupa ce il vad,sa nu puna mana pe sabie,precum cazacii ortodocsi din film si sa invadeze Polonia :) Chiar mi-a placut mult,l-am terminat acum de vazut pe CD si le recomand pe toate dar mai ales pe acesta.Probabil ca inca mai poate fi gasit la chioscurile de ziare,cred.

Vizionare placuta :)
Reply With Quote