Citat:
În prealabil postat de urzicuta
adevarata Biserica ortodoxa nu are astfel de preocupari ,de acest lucru se ocupa masoneria,miscarea New age..se exagereaza f.mult cu ecologia,din dorinta de a distrage oamenilor atentia de la adevarata:cool: credinta si a-i invata sa venereze natura,cititi despre masonerie di revistele de oceanografie ortodoxa Scara.In scoli se bate ,mult apa in piua cu ecologia.
|
Intradevar nu e problema Bisericii, ci fiecarui om din cadrul societatii chiar si crestine de ce nu (fie el calugar sau mirean). Si sunt organe specializate in acest sens...poate Biserica ar face bine sa sensibilizeze individul in fiecare parohie...nu stiu ce sa zic...dar intradevar problema ecologiei este existentiala si poate crea mari probleme societatii:existentiale si de sanatate. Nu cred ca ecologia ar trebui neglijata sau e o unealta a masoneriei sau mai stiu eu ce... care sa distraga credinta...Un crestin nu inseamna neaparat sa stea cu nasul in carti si in genunchi, ci te poti ruga si muncind (eventual ingrijind mediul interior si exterior). Poluarea are efecte negative asupra sanatatii individului poti avea minte sanatoasa intr-un corp sanatos. IAr gaura de ozon se mareste din ce in ce mai mult...saracii masoni