Felicitari si Doamne ajuta cu sarcina in continuare! Imi place cum gandesti. Eu cand am ramas insarcinata am ramas si singura pt ca absolut nimeni din jurul meu, inclusiv familia mea nu au vrut copilul. De ce? Din cauza situatiei financiare. Era considerat "o gura in plus" nedorita. Insa desi nu aveam nimic in momentul respectiv, odata cu nasterea copilului, incetul cu incetul lucrurile au inceput sa se schimbe din ce in ce in mai bine si nu numai pt mine, ci si pt cei care si-au dat seama ca au gresit si m-au sprijinit in cele din urma. Si vorbesc de lucruri mari, de vise de o viata care s-au implinit asa deodata. Mie mi s-a parut ca acest copil este pe langa o binecuvantare in viata noastra, totodata pot sa-l consider si o minune pentru s-au intamplat numai lucruri extraordinare imediat dupa ce l-am nascut si nu am mai simtit niciodata lipsa din punct de vedere material, desi va rog sa ma credeti ca nu aveam nici unde sta, nici ce manca, absolut nimic cand l-am nascut. Apoi am inceput sa lucrez si il lasam pe la diferite persoane cate putin, prunc fiind de cateva saptamani si am reusit sa-l cresc.
Ceea ce voaim sa subliniez este ca ajutorul iti vine de unde nici nu-ti imaginezi atunci cand mergi pe o cale buna, asa ca ai incredere in Dumnezeuca El iti va scoate in cale persoanele de care aveti nevoie sa va ajute cand va va fi greu cu cei trei copilasi. Sa va traiasca, sa fie sanatosi si numai bine va doresc!
|