Silencer, am un coleg care tot asa, nu stia ce identitate sexuala sa adopte, el e baiat, dar descoperise ca e atras de acelasi sex, folosea parfumuri de dama, acorda o ingrijire speciala corpului si frizurii, vorbea mai feminin, ce mai... Asta pe la 18-20 ani. A avut relatii (cu tot ce inseamna asta) si cu baieti si cu fete, a descoperit ca se simte mai bine cu persoane de acelasi sex, tot spunea ca a fi gay este ceva dat, nu e o optiune sau o boala. A ajuns in strainatate, a stat vreo doi ani si nu stiu ce i s-a intamplat acolo. Acum are 23, e mai putin efeminat, miroase a parfum barbatesc. Imi spune ca isi doreste sa se casatoreasca cu o femeie si sa aiba impreuna vreo cinci copii. Ultima data cunoscuse o fata la serviciu, o placuse si ii daduse o prajitura de pe masa. Fata i-a multumit si i-a oferit si ea o ciocolatica. Ma intreba ce parere am: oare l-o fi placut si ea, daca i-a dat acea ciocolatica? :)
Deci toate se pot, cu mila lui Dumnezeu.
E laudabil cand omul vrea sa faca voia lui Dumnezeu, in ciuda unor neputinte ale sale, dobandite sau inchipuite. Datorita acestui coleg al meu, am invatat multe despre oamenii cu problemele pe care le ai tu si lucrul cel mai remarcabil e ca, in pofida acestor piedici de natura fiziologica, hormonala si psihologica, unii, foarte putini, incearca sa isi duca crucea, sa lupte sa fie oameni normali, sa aiba si ei o prietena, o familie...