View Single Post
Vechi 06.11.2011, 22:31:17
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

[quote=adinacadelan;409362]Tocmai pentru asta ma rog, sa se faca voia Lui. Iata si un fragment din rugaciunea pe care o rostesc zilnic "[...]Ajută-mă să am o familie bineplăcută Tie, o familie peste care să se reverse multimea binecuvântărilor Tale. Fereste-mă, Doamne, de tot răul. Fereste-mă de o alegere gresită. Fereste-mă de minciuni, de răutate, de desfrâu. Să nu mă însele frumusetea cea degraba trecătoare, ci să caut mai ales frumusetea sufletească. Să nu mă orbească dragostea pătimasă, nici să nu mă biruie patimile si poftele. Tu stii, Doamne, nepriceperea si slăbiciunea mintii mele. Izbăveste-mă prin harul Tău de neputintele care mă apasă. Vino în ajutorul meu, Iubitorule de oameni! Dăruieste-mi întelepciune si răbdare.[...]". Este o rugaciune foarte frumoasa, care cere luminarea mintii in alegerile facute, nu cere casatoria, pentru ca asta este si dorinta mea: sa am pace si sa vad clar drumul pe care sa-l aleg.
Multumesc de
nu stiu ce sa zic.... si eu sunt intr-o situatie oarecum asemanatoare.... iubesc o fata cu care am stat un an jumatate, dar ne-am despartit acum aproape doi ani.... inca o iubesc, inca ma iubeste.... de doi ani ma rog, nu cred ca e sfant la care sa nu ma fi rugat, acatiste peste acatiste, lacrimi, durere, jale.... dar nimic.... acum o saptaman m-a cautat ca sa ne impacam, dar diavolul nu sta degeaba.... si am luat-o de la capat din nou, dar de data asta fara pic de deznadejde,c um se intampla inainte, de fiecare data cand mai vorbeam cu ea.... au trebuit doi ani si multa durere, ca sa invat sa nu mai cad in deznadejde... si atat de mult ma chinuie cel rau, toata ziua numai ganduri ,,criminale'' am.... o legiune intreaga lucreaza ca sa cad in deznadejde, se joaca mereu cu mine, cu gandurile mele.... si Dumnezeu priveste, asteapta... dar nu stiu ce asteapta.... nu vreau sa te dezamagesc..... poate altul iti e sortit, cum incep si eu sa cred.... doar ca m-am rugat atat sa nu o mai iubesc..... Dumnezeu din nou sta si priveste.....astept doar un zambet de la El!!! Doamne ajuta!!

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote