Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17
de ce nu te duci mai bine si vorbesti cu el????
poate are pe altcineva.... i-ati inima in dinti si incearca.... Dumnezeu iti trimite semne... interesant.... eu stiu ca lucrul asta e cam greu... pe de alta parte ala de jos, se cam indeletniceste cu din astea...... eu zic mai bine sa te rogi sa se faca voia lui Dumnezeu, din tot sufletul sa te rogi.... o sa fii uimita de cum o sa degenereze lucrurile... Doamne ajuta!!!
|
Tocmai pentru asta ma rog, sa se faca voia Lui. Iata si un fragment din rugaciunea pe care o rostesc zilnic "[...]Ajută-mă să am o familie bineplăcută Tie, o familie peste care să se reverse multimea binecuvântărilor Tale. Fereste-mă, Doamne, de tot răul. Fereste-mă de o alegere gresită. Fereste-mă de minciuni, de răutate, de desfrâu. Să nu mă însele frumusetea cea degraba trecătoare, ci să caut mai ales frumusetea sufletească. Să nu mă orbească dragostea pătimasă, nici să nu mă biruie patimile si poftele. Tu stii, Doamne, nepriceperea si slăbiciunea mintii mele. Izbăveste-mă prin harul Tău de neputintele care mă apasă. Vino în ajutorul meu, Iubitorule de oameni! Dăruieste-mi întelepciune si răbdare.[...]". Este o rugaciune foarte frumoasa, care cere luminarea mintii in alegerile facute, nu cere casatoria, pentru ca asta este si dorinta mea: sa am pace si sa vad clar drumul pe care sa-l aleg.
Multumesc de sfaturi.