Citat:
În prealabil postat de Laura19
Nu vreau sa intelegeti gresit. Nu sunt impotriva medicinei. Articolele pe care vi le-am prezentata,mai ales cele de pe APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam si tara, sunt scrise de medici si oameni de stiinta crestini. Problema este ca reactiile adverse din cauza vaccinurilor sunt din ce in ce mai dese in ultimii ani. Nu e anormal sa vaccinezi copilul de 2-3,dar deja sunt obligatorii vaccinuri din ce in ce mai des. Ceea ce am vrut sa scot in evidenta e faptul ca, se poate f.bine ca copii sa fie imbolnaviti intentionat prin vaccinurile acestea care sunt f. multe. Chiar nu poate trai omul fara sa se vaccineze ptr. fiecare boala existenta pe glob? Mai ales vaccinarea bebelusilor mi se pare exagerata. Da copii inainte mureau de anumite epidemii.La fel si acum,cu tot cu vaccinuri.
|
1. Le place sa se numeasca "medici crestini". Eu cred ca sunt oameni cu probleme.
Am avut discutii cam cu toti acei "medici crestini" si pot sa afirm asta cu certitudine, chiar si numai din trendul discutiei, respectivii abordand atitudini de la infatuare la infantilism.
2. Ai habar macar cate "boli exista pe glob?"
Vaccinurile se fac doar pentru cca 10 boli care sunt mai periculoase si frevente, pentru care pana nu de mult erau epidemii in care cu adevarat mureau oameni sau mureau mutilati pe viata.
Poti oferi cifre concrete despre oameni care au murit de la vaccinuri?
Eu nu cred.