View Single Post
Vechi 03.11.2011, 21:06:24
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de WhiteChakra Vezi mesajul
Eu, dupa cum am mai spus, simteam un gol in suflet in momentul in care imi pierdeam credinta, simteam nevoia de credinta, stiam (sau mai bine zis, simteam) existenta divinitatii insa o refuzam. Acest simt m-a facut sa revin cu drag si, simultan, cu rusine la credinta, imi era rusine de mine, intr-un fel. Cred ca odata ce ai dobandit credinta pe cale.. naturala ? Spirituala ? Spune-o cum vrei.. e greu sa o pierzi, in cel mai rau caz aceasta apare ca o razvratire impotriva lui Dumnezeu in urma unei fustrari, suparari, caci iti este imposibil sa nu crezi in ceva ce simti si esti convins in adancul sufletului tau ca exista. Insa nu sunt sigur; de bine, de rau, n-am ajuns (inca) in acel stadiu.
Apropo, cu riscul de a fi mustrat de unii dintre voi, pot spune ca muzica hip hop-crestina (Haarp Cord, Immortal Technique, Righteouz Knight etc.) m-a inspirat/motivat si mai mult.
acelasi gol il simteam si eu, ma simteam rusinat..... ai dreptate e greu sa pierzi credinta.... numai sinucigasii au pierdut-o definitiv....

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote