View Single Post
Vechi 03.11.2011, 17:54:24
candles in the wind candles in the wind is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.10.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Silencer Vezi mesajul
Exact... Asta e ceea ce incerc sa fac...

Si nu prea inteleg, daca incerc sa nu fiu ca toti oamenii (la general vorbind) deja nu sunt pe o cale placuta domnului ?
Ceea ce vrea sa spun este ca incerci sa NU fii cum spune Domnul..daca exista tipul asta de viata probabil ca si in Scripturi aparea..si cu siguranta si Sfintii Parinti erau de acord.Dar asta nu se intampla.Crezi ca preotii,care nu sunt de acord cu asta,nu stiu ce vorbesc?.Daca dam dovada de exces de zel intr-o anumita directe asta nu inseamna ca acel lucru e o virtute.Ca sa fac o analogie asa incat sa fie mai clar..postul negru e acceptat de biserica,desigur in anumite limite..si eu ma hotarasc intr-o zi ca nu vreau sa mai mananc NICIODATA..asta inseamna ceva??inseamna doar ca imi propun eu cu incapatanare sa fac ceva si nimic mai mult..si bineinteles ca nu voi fi un om mai bineplacut Lui Dumneze..
Iar vorbitul despre un lucru despre care nu stim decat teorie este degeaba..as intelege intr_un fel casatoria asta alba in cazul unei vaduve,cu copii ,cu o varsta..dar sa fii tanar si netrecut absut DELOC prin viata de familie si sa iei asa hotarari mi se pare aberant..
PS:oamenii care nu sunt de acord cu tine nu sunt neaparat impotriva ta..iar cand 1,2,3,30 de oameni spun un lucru,inclusiv oameni precum P.Iustin Parvu,inseamna ca poate ar trebui sa ridici un mic semn de intrebare vis a vis de aceasta idee.
Reply With Quote