View Single Post
Vechi 02.11.2011, 19:52:13
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Ei vezi dragul meu kaasanova? Din ceea ce spui reiese mândria 'sfințișorului' care idolizează pe prințesa lui... pe fata cea 'virgină', pe cea fără de păcate văzute, ca să se laude el cu trupurile altora... deci mie mi-e clar că nu am greșit în aprecieri cu atît mai mult cu cât vorbeam mai mult despre mine și mă gândeam că și tu o pățiși tot cam așa... deci ai căzut în ispita iubirii trupești, iubirii închipuite, ai căzut în SiFi - listând aici pe net o suferință prea amară, o suferință grea ce vine din amorul propriu, din cel ce se crede pe sine victimă vrednică neștiind că așa se revoltă tocmai împotriva adevăratei victime vrednice de care defapt nu-i mai pasă și nu i-a păsat niciodată decât doar așa de ochii gLumii.

Știu că doare Adevărul, dar cine nu caută mustrarea și bătaia de sus ca să se îndrepte, nu se poate numi fiu, ucenic sau creștin curat cu inima ci un închipuitor de aiureli prin care vrea să acceadă la stăpânirea lăcomiei prin a se lăsa stăpânit de ea ca să satisfacă poftele... în auzul aplauzelor deșarte.

Păi dacă iubire nu e, nimic nu e, iar surogatul sexual oricât de atractiv și 'înălțător' ar fi tot n-are nici un rost... așa că degeaba o mai cauți dacă vrei doar ca să te lauzi cu ea ca păgânii ce se bagă sub sarcină ca să-și strângă încă un bagaj de marfă de calitate cu care să-și dea lor valoare... valoarea mea.

Iubirea nu caută să se laude cu ale sale... și nici nu se îndrăgostește spre a fi lăudat el însuși cu sfințișorimea și vrednicia...

Ai de grijă să nu cazi mai rău, căci nu faci altceva prin comportamentul tău decât s-o reînvinovățești mereu... doar pe ea.

Sper că ai înțeles dragul meu kaasanova. La limbochiul minții mă refer.

''Și cine iubește mai mult pe... nu e demn de Mine'', iar asta înseamnă să iubești mai mult pe Dumnezeu decât pe o femeie oarecare idolizată de 'iubirea' ta ca să-ți dai valoare.
draga vsosvi, iti multumesc, dar imi rezerv dreptul sa te contrazic din nou... Dumneze mi-a dat-o prima data, El mi-a luat-o..... un an jumatate am stat fara ea, in acest timp m-am schimbat total, am invatat ce insemna suferinta, credinta adevarata, postul adevarat, rugaciunea, chiar si deznadejdea.... toata suferinta a fost spre binele meu... de o saptamana, ca prin minune, ea ma cauta mereu, se roaga de prietenii nostri comuni sa ma faca sa o ascult, sa ne impacam practic.... dupa doi ani de chin, apare ca prin minune, ca si cum ar fi trecut o luna.... dar mi-e teama.... Doamne ajuta!!

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!
Reply With Quote