Citat:
În prealabil postat de vonwombat
Citat:
În prealabil postat de erzbet
Este trist, foarte trist sa treci prin liceu si sa nu ramai cu prieteni pe viata, sa nu ai o amintire despre o excursie la munte, mare, o aniversare, un moment frumos cu un prieten. Este trist sa cauti sfatul pe un forum despre cum sa iti faci prieteni. Este un lucru mult prea firesc pentru a fi exprimat in cuvinte, este oarecum instinctual, vine de la sine. Desigur, mai greu pastrezi legatura cand ai deja intemeiata o familie, dar parc ae frumos dupa o saptamana intreaga de munca, sau o data pe luna, sa iesi cu un prieten drag la o cafea sau un ceai.
|
Cu totii stim ce fac licenii la aniversari si escurii la munte, asa ca mai bine fara!
Doamne ajuta!
|
Da, stim. Danseaza, canta, petrec momente frumoase. Eu nu vorbesc de cei care fac orgii sau se drogheaza, astfel de oameni apartin unei joase categorii sociale. Excursiile la munte sunt cele mai frumoase amintiri. Vinul fiert baut la Miorita cu prietenii, seara, in timp ce ne uitam in jos si vedeam norii este una dintre cele mai frumoase amintiri ale mele. Cred ca generalizezi si cazi in cealalta extrema, sincer.