Subiect: ECUMENISMUL
View Single Post
Vechi 30.10.2011, 08:38:07
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bogdan81 Vezi mesajul
Si tot la sfintii ortodocsi, am gasit si cea mai adecvata forma de experienta crestina, fara spasme si tremuraturi, fara cresteri ale temperaturii si intrari in transa si alte experiente ciudate de acest gen care se intalnesc la catolici.
Cat despre parintele Arsenie Boca, eu personal am anumite indoieli.
Daca gresesc, sper ca Dumnezeu sa ma ierte.
Asa cum a spus insa si Catalin, exista mai multe fapte ciudate legate de parintele Arsenie Boca, si acest lucru pe mine ma face sa am anumite indoieli si sa fiu circumspect.
Este normal să ai îndoieli. A spus lucrurilor pe nume fără nici o barieră. Nu tuturor le este dat să îl înțeleagă (sau mai exact nu vor să accepte). Părintele a fost un dar de la Dumnezeu. El a mai avut multe de spus de spus, dar nu a fost lasat să le spună. Este inutil să-l ridic în slăvi. Faptele, trăirea lui în Adevăr (intensitatea trăirii credinței în Dumnezeu) și învățăturile lui vorbesc de la sine, pentru cine vrea și poate să le înțeleagă.

ps: a avea indoile față de un om a lui Dumnezeu este mare semn de întrebare pe care ar trebui să ți-l ridici față de tine și nu față de el!
Reply With Quote