Cand am facut liceul, am facut parte dintr-o clasa in care colegii erau foarte aroganti, crezandu-se fiecare mai smecher ca celalalt si de aceea nu am fost o clasa unita deloc, fiecare vorbea cu cine s-a inteles mai bine din prima zi de scoala, iar ceilalti am fost lasati fiecare pe cont propriu. Eu am apucat sa ma inteleg cu un coleg timp de 2 ani, dupa care s-a mutat la alt liceu, iar eu am ramas sa ma mut cu un alt coleg cu care mai vorbisem de prin clasa a 9-a, pana cand am devenit prieteni. Dar sa stiti ca uneori parca iti vine sa nu mai ai nici un prieten cand vezi cum se comporta in anumite situatii, de altfel cum sunt si eu fata de el, ca doar nu stau sa il critic, ca si eu am scaparile mele, dar totusi cand stau sa ma gandesc cate trebuie sa faci ca sa mentii o prietenie macar pe linia de plutire, Marine, trebuie sa iti spun de pe acum ca va trebui sa inghiti multe si sa inchizi ochii la altele, si nu in ultimul rand trebuie sa iti ierti prietenul cand face greseli mari si sa uiti de certurile care sunt intre tine si el, ca altfel nu ai cum. Cam asta te asteapta daca vei avea un prieten, spun asta pentru ca nu cred ca exista prietenia perfecta fara mici conflicte si impacari :)
|