Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Știam că ești USLașe dar nu credeam să te aliezi cu Abesalom contra lui Boc și a Regelui și că o să dai mesaje atât de evident antisistem, înțelegând viceversa mesajul regelui după ce l-ai lăudat ca și cum l-ai fi înțeles bine. Păi dacă nu era salvatore dela patria, alias Piticul atomic țucat de Albă ca zăpada, nu știu cum am fi stat astăzi la capitolul speranță de mai bine. Crezi că e ușor să faci să plutească un vaporaș numit Românikaa torpilat din toate direcțiile și având o echipă de pirați la bord care se dau băieții buni și care te subminează din interior punând bombe și capcane în toate halele și cabinele? Deci scoate mai înainte bârna, stâlpul din Bochi și abea apoi caută să vezi dacă nu cumva paiul din ochiul lui e chiar pai sau e raza de lumină senină, lumina aia din Lumină care va să vină.
|
Vsovivi nu m-ati ghicit! Eu nu sunt cu nimeni....eu sunt doar cu mine. Pentru mine toata sleahta asta politica este egal cu 0. In partide sunt 90% oameni care nu s-au realizat profesional si atunci ce si-au zis:"Ma inscriu intr-un partid ca in vreo 5 ani apuc si eu ceva sa rod. Pai ia uitati-va ce fel de persoane se afla in fruntea tuturor institutiilor statului, ori portocalii, ori rosii ori de la udemere ori masoni.