repet intrebarea:
Citat:
În prealabil postat de ioanna
intrebare: ce presupune Taina Maslului dpdv al BO sau BC? Precizati un verset din NT, care releva caracterul de sacrament al maslului.
|
nota: Taina Maslului exista in Biserica Ortodoxa si Biserica Catolica si e fundamentata biblic.
Reproduceti (cel putin) un verset din Noul Testament pe care se bazeaza dogmatica ortodoxa, respectiv catolica, privitoare la Taina Maslului. Rog neoprotestantii si in special pe domul Osutafaraunu, sa se abtina de la comentarii ironice, acide si depalsate. Ei nu au aceasta Taina, insa asta nu inseamna ca ea nu exista in celelalte Biserici. Raspunsul se gaseste in NT, din moment ce am cerut versetul biblic, deci se respecta regula jocului! Este inadmisibil sa nu pot pune o intrebare legata de Ortodoxie, pe un forum ce-si spune crestin-ortodox si frecventat in majoritate de ortodocsi, pentru ca un domn adventist se lezeaza in amorul propriu. Exista jocuri similare si pe site-uri adventiste, deci poate acolo sa se desfasoare in voie, daca aici nu-i convin intrebarile.
Citat:
Stimată doamnă, v-am făcut o concesie pe topicul "Duminica - ziua Domnului", faceți-mi și mie bucuria și rămâneți la regula inițială. Mulțumesc anticipat
|
Bucuria pe care v-am facut-o e
IGNORAREA! V-am spus pe acel topic: din momentul in care ne-ati facut blestemati pe crestin-ortodocsi, pentru ca sarbatorim Ziua Domnului Duminica,fapt sesizat si de administrator, pentru mine cuvintele dmv. au
valoare nula. Farewell.
p.s s-a pus o intrebare simpla, dmv. ati facut o ciorba ortodoxa-catolica, ba ati spus si despre pozitia adventista, (nu s-a cerut!) , tot felul de justificari advente, cand raspunsul trebuia sa fie la fel de simplu. Oricum, indiferent de ce spuneti, eu o sa va sar raspunsul, atunci cand intrebarea o pun eu. Ceilalti fac ce doresc, dar pentru mine, postarile dmv. sunt nule.