Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17
halal iubire pentru semeni...... si ea e un suflet... vad ca nu ai facut nici un sport de performanta.... nu sti cata durere e pentru un copil cand pleaca de acasa la antrenamente.... ea lupta pentru tara, isi iubeste semenii, nu spune nimeni sa neglijam pe cersetori.... zici de cei care cersesc in zdrente, cu o gloata de copii, oameni in cea mai mare parte apti pentru munca, dar care prefera sa cerseasca.... ea nu cere, nu cred ca ai citit tot, doar isi varsa amarul si suferinta asa cum stie ea..... la 12 ani.......asta e mila dumneavoastra..... nu am pomenit nici eu nimic de nici un ban pentru fata, doar o mica rugaciune, dar vad ca mai bine o atacati... datorita oamenilor ca dumneavoastra a ajuns in situatia asta.... Doamne ajuta!!!
|
Iubire pt semeni...pai este ceea ce ti-am spus mai devreme,iubire catre cei neajutorati,catre cei cu probleme stringente nu pt fleacuri,pt faima Romaniei in sport si alte bazaconii!
Toti au aceeasi fraza cand vad un cersetor:"poate sa munceasca!"...
Teoretic poate fi adevarat,insa realitatea iti arata ca locurile de munca au ajuns o raritate chiar si pt cei mai buni,daca persoanelor cu studii,cu educatie,experienta si cu un fizic placut le este dificil sa gaseasca de lucru,ce crezi ca se intampla cu ceilalti,fara studii,cu un handicap,fara experienta???
Nu este nici o drama in aceasta poveste,este doar alergarea dupa faima,dupa cultul personalitatii si statutul de diva/star.
Scrisoarea nici nu este scrisa de fetita de 12 ani,ci de altcineva -posibil parintii acesteia care o imping din gradinita catre realizarea visului lor,acela de a fi celebri,bogati si diferiti de restul muritorilor.
Cunosc trendul.