View Single Post
Vechi 23.10.2011, 15:40:05
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
RUSINEA DE A FI CAMPION EUROPEAN

Anul asta am avut noroc.
.......................................
Am fost foarte mandre atat noi fetele cat si antrenorul nostru. Am fost mandre atunci cand steagul nostru a fost cel mai sus, am fost mandre atunci cand ne-a fost cantat (corect) imnul, am fost mandre atunci cand reprezentantii unor tari cu renume precum Franta, Anglia sau Cehia ne-au felicitat cu admiratie si cu invidie. Am fost mandre pentru ca, am inteles din privirile si gesturile lor, atunci si acolo au acceptat ca noi suntem cei mai buni.
Sa iti fie rusine!
Pentru ca vorbesti de "noroc" si de atata, neostoita, "mandrie".
Nu turnee iti trebuie tie, fetito infierbantata care nu iti mai incapi in piele de atata mandrie, ci de vreo doua luni de carucior cu rotile cu racheta in mana.
Sa vezi atunci, dupa smerire, ce asi frumosi vei servi!
Joaca tenis romaneste, adica cu gandul la Dumnezeu, joaca dumnezeieste nu ca un pagan lesinat dupa faima. Nu te strica de mica, nu batjocori darul Domnului revarsat in tine. Mergi la Biserica, fa-ti datoria de crestin si asa, in buna asezare, serveste pentru Romania. Aceasta tara nu e turnul babilonian al performantelor sportive (am si eu o caruta de diplome acasa si multe altele demne de "mandrie", deci nu iti scrie un handicapat ci un om al performantei in cateva domenii) ci este mai intai si in veci Gradina Maicii Domnului. Ia aminte si joaca cu frica de Dumnezeu! Vei gasi si sponsori. Cand va binevoi Sponsorul. AMIN+
P.S. Am doi copii sportivi de (mare) performanta. Asa cum ma rog pentru ei, ma voi ruga de azi si pentru tine. Doar mergi in Biserica! Doar fii crestina, cata vreme deja esti! Domnul cu tine!
Reply With Quote