Citat:
În prealabil postat de smal27
Ma iau caldurile numai cand imi amintesc. Pai s-a intamplat de 3 ori pana acum... o data acum vreo 4 ani, ma pregateam sa plec la doctor, telecomanda era pe masa cu butoanele in jos, doar eu in camera si s-a aprins pur si simplu. L-am inchis si am plecat si nu s-a mai repetat. Si mi s-a mai intamplat odata alaltaieri... Pe la 2 dimineata m-am pus la somn, iar pe la 7 fara 10 m-am trezit pt ca era foarte mult zgomot in camera... si cand m-am dezmeticit am vazut ca era televizorul era aprins, telecomanda unde sta deobicei: pe marginea canapelei, cu butoanele in jos.
Iar ultima oara mi s-a intamplat astazi in jur de ora 22... Stateam la laptop in pat, televizorul inchis iar telecomanda in aceeasi pozitie ca deobicei. La un moment dat s-a aprins televizorul... fara nicio explicatie, fara nicio logica, fara nicio atingere...
|
Da......fenomenul e repetabil,ti-as sugera sa faci o sfestanie in camera aceeia,cu acest gen de fenomene nu prea te poti juca,bineinteles ca nu aprinderea tv-ului e cauza majora ci starea ta phisico-spirituala....