Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 21.10.2011, 23:21:44
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
E total greșit, fiindcă, potrivit ortodocșilor, modul suprem de a te ruga este pe scăunel, cu imaginația contemplând propriul buric și văzând cum ies de acolo Energiile Necreate.
Acum am inteles de fapt ce erau meditatiile de care se vorbea si pe forumul catolic, eu am crezut pana acum ca sunt doar ganduri indreptate spre Dumnezeu. Acum inteleg mai bine, si inteleg si de ce sunt atatea viziuni date de ingerii cazuti la numerosi catolici (mare parte din ele recunoscute si de BC).
Aceste vizualizari sunt des intalnite in paranormal, ca si in religiile orientale (budism, de exemplu). Sunt foarte periculoase, se ajunge astfel la un contact cu spiritele (asta in paranormal, noi stim ca sunt ingeri cazuti). Se stie ca ingerii cazuti actioneaza prin ganduri si imaginatie, asadar e un teren propice pentru astfel de actiuni.
In ortodoxie nu numai ca nu avem asa ceva, dar se si descurajeaza aceste lucruri.
Eu am scris asta ca sa atrag atentia, imi dau seama ca pe un catolic nu l-ar interesa si nu ar asculta, mai mult pentru ortodocsi.