Citat:
În prealabil postat de erzbet
Prostitutia va exista indiferent daca este legalizata sau nu.(exista inca din grecia antica,e mai veche decat crestinismul) Ceea ce va fi mai bine daca este legalizata, este ca se vor respecta mai bine normele de igiena si vor fi cateva bordeluri cunoscute, nu vor mai iesi in strada, nu vor mai exista "pesti" (sau macar vor fi mai putini) care sa rapeasca fete si sa le oblige sa se prostitueze. SI cred ca va scadea numarul prostituatelor, daca vor trebui sa plateasca impozitul din salariu :D.
|
Shi daca bordelurile legale se vor transforma in adevarate shcoli pentru lupii tineri care ieshitzi in strada ishi vor cauta shi mai mult noi victime? Shi fiica ta poate ca va gasi de cuviintza sa cashtige nishte bani in plus la salar adica dincand in cand sa dea nishte ore suplimentare ca o adevarata profesoara pentru tinerii naravashi ce sunt totushi prea timizi ca sa se descurce singuri, bineintzeles in conditzii foarte igenice shi foare bine protejate... ce ai zice atunci?
Iarta-ma te rog ca nu am dorit sa te jignesc chiar daca ar putea fi interpretat ca o sfidare shi infruntare trufasha... sigur ca un pic am fost prea crud, dar iarta-ma din nou, shi nu ash dori ca fica mea sau a ta s-o patzeasca asha...