Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta
acum ceva timp,cu ocazia sarbatorii Sf. Paraschiva dadeam din telecomanda si dau pe Irealitatea TV,antena 3,etc. si vad reportaje despre vesnicul subiect de repetat pentru popor,pelerinii care se duc la locurile sfinte si la moaste .Si raman surprins- nu s-a folosit nici macar o data cuvintele ,,calcat in picioare'' , ,,inghesuit'' etc. in reportaj.In schimb am auzit numai ,,pelerinii au asteptat'', ,,au stat in ploaie'' ,stau de x ore la coada pt a se inchina''.Asa ca as dorii sa-i felicit pe cei care au fost ca s-au comportat decent si celor care au facut reportajele....bun,acum mai avem problema cu reportajele despre cum romanii se inghesuie in super-market de sarbatori conjugat cu stirea despre pretul mare al cosului de cumparaturi si cum dupa sarbatori lumea e la spital ca a mancat prea mult:))....
|
Subscriu si eu. Chiar am vazut intr-o dimineata un reportaj despre noaptea precedenta. Pacea si bucuria se simtea imediat, parca si reporterul participase la pelerinaj, nu doar ca observator. La stirile de seara insa, nu a mai fost aceeasi atmosfera.
Asa cum se arata insa si intr-un articol de pe site, parca crestinii incep sa priveasca mai mult la ei insisi si nu mai dau atatea pricini de sminteala (pentru ca presa, in general, asta cauta: sminteala).
Sa ne lumineze Dumnezeu ca si la apropiatul pelerinaj al Sfantului Dimitrie sa ne purtam crestineste.