View Single Post
Vechi 18.10.2011, 08:39:02
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cocacoc Vezi mesajul
N-am zis eu , si nici macar n-am scris (tradus) ca au fost 300.000 . Casca bine ochii la ce scriu inainte sa comentezi ca prostul. (pentru cine se simte)

300.000 e cifra maxima , nu stiu cum au ajuns la ea, in cel mai bun caz au fost vreo 30.000

1,64 pe zi suna mai bine pentru tine ? Atunci e ok . Daca au fost doar 1.64 pe zi nu-i asa mare paguba.

In plus, ce te mira asa tare , in Irlanda au fost mii de copii abuzati in orfelinatele catolice . Daca ti-a fost spalat creierul de mic copil sa crezi ca preotii catolici is nu stiu ce DUmnezo pe pamant asta nu inseamna ca e asa. (vorbesc la general) Ca o paranteza citeste aici sa te incalzesti http://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_sex_abuse_cases
De la 300.000 la 30.000 acuma? Stirea este lipsita de credibilitate pentru mine, la fel si cu "miile" de copii abuzati in Irlanda. Tipul de stire care imi intareste convingerea ca Biserica Catolica, fiind cea mai puternica organizatie care lupta pentru raspindirea Imparatiei lui Cristos pe pamint si pentru instaurarea binelui in lume este atacata din toate partile de dusmanii Domnului nostru Isus Cristos.

Si ca o paranteza, obisnuiesc sa cred ca nu tot ce zboara se maninca sau orice stire pusa de cineva pe TV, radio sau internet este automat adevarata.
Reply With Quote