View Single Post
Vechi 15.10.2011, 19:23:51
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
predestinati?!nu exista asa ceva, indiferent de argumente.care ar mai fi valoarea unui sfant daca el a fost predestinat?!
Daca nu exista asa ceva ,, indiferent de argumente"atunci am ucis discutia din start :).Daca vreti sa-l puneti pe om in centru,vivat umanismul,cu indreptatirea sa si nu pe Dumnezeu,adica Cel pe care Biblia il pune-n centru,atunci,da,se poate vorbi de ,,valoarea unui sfant".Insa valorea lui,a oricarui crestin,nu este valoarea sa personala ci cum se reflecta prin el gloria lui Dumnezeu.Biblia este extrem de clara in acesta privinta.La acesta glorie suntem chemati,nu la cat de bun sunt eu,si nu suntem,sau la ce merite am eu in fata lui Dumnezeu.Atunci nu am mai fi avut nevoie de Mantuitor.Cea mai mare glorie pentru om este sa reflecte gloria lui Dumnezeu,adica sa fie una cu Cel ce l-a creat.Vedeti ce spune Apostolul Pavel in Galateni 1:15-16 dar mai ales Efeseni 1:3-14.Scopul omului este acesta:

,,In El am fost facuti si mostenitori, fiind randuiti mai dinainte, dupa hotararea Aceluia care face toate dupa sfatul voii Sale, ca sa slujim de lauda slavei Sale, noi, care mai dinainte am nadajduit in Hristos".

Apostolul Pavel ce valoare avea initial,ce a reusit,cine a facut totul posibil si in ce scop?

Last edited by Scotland The Brave; 15.10.2011 at 19:31:15.
Reply With Quote