View Single Post
Vechi 13.10.2011, 15:32:33
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

@oana72, in general trebuie sa fim atenti cu vorbele, ca daca o atentionare poate lovi in mandria noastra, o lauda poate face la fel de mult rau uneori... Totusi nu pot sa nu spun ca mesajul tau este asa cum s-ar dori toate mesajele de pe acest forum. Indeamna spre meditatie si smerenie. Din pacate lucrurile nu stau deloc asa si mie chiar mi se pare ca pentru multi, forumul tine loc de competitie. Daca avem ceva de dovedit, asta ar trebui sa ne straduim sa-I aratam lui Dumnezeu, daca ne-a mai ramas cumva timp pentru El. Ceea ce incercam sa dovedim aici, de obicei ne osandeste.

@dobrin7m, eu am spus ce-am avut de spus. Din pacate n-ai inteles inca. Iarta-ma, te rog. Asculta-mi sfatul si citeste cu multa atentie mesajul Oanei, fiindca mie mi se pare ca nici nu se putea mai bine subliniata o astfel de situatie, din care cu totii avem multe de invatat. Nu-ti risipi sufletul pe explicatii si urzeli viclene ale vrajmasului. Aduna-te nitel, roaga-te cum stiai s-o faci odata cand erai numai tu cu El, fara toate "sacosele" din jurul tau.
Poate ca chiar conteaza parerea noastra in anumite imprejurari, dar cand devenim prea "vorbareti" trebuie sa stim ca nu facem voia lui Dumnezeu.

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)

Last edited by Mosh-Neagu; 13.10.2011 at 15:35:28.
Reply With Quote