Draga mea la fel de draga

asa e, fiecare e liber sa citeasca ce-i e de folos si mai ales ce ii face placere... dar daca tot suntem pe taramul acestui topic, o sa-ti dau un singur exemplu in care sfaturile tale sunt mai degraba daunatoare.
Citat:
Īn prealabil postat de dobrin7m
Daca va ajunge la masura aceasta de se ruga neincetat lui Dumnezeu atunci va simti el insusi cum lucreaza Bunul Dumnezeu.
Femeia trebuie sa stie ca trebuie sa se supuna barbatului ei si sa il iubeasca. Iar barbatul trebuie sa stie ca trebuie sa o iubeasca si sa o ocroteasca.
Daca femeia intelege corect aceasta porunca atunci va stii ca indiferent daca barbatul intelege sau nu ea trebuie sa se supuna. Daca va avea in inima pe Hristos atunci , daca se intampla ca impreunarea sa fie in zi oprita , va cere sprijin de la Dumnezeu prin numele sau si nu va incalca porunca supunerii fata de barbatul sau , aratandu-i respect si iubire. Insa va fi exact ca Simeon cel Nebun, ca lemnul intre lemne. Nu va simti nimic, si prin asta celalalt va simti ca a gresit. Dumnezeu atunci il va invata ca a facut un lucru oprit. Singur atunci prin tine de la Hristos va intelege si va invata sa respecte zilele Domnului. Si va asigur ca le va respecta.
daca impreunarea va avea loc in zi libera atunci daca ai numele lui Iisus in inima, vine si binecuvantarea, si atunci totul va fi si in comuniunea cu Dumnezeu. pentru ca oamenii asa au fost facuti de Dumnezeu sa se impreuneze si sa dea nastere la fii si fiice. Si cum se poate face aceasta fara binecuvantarea lui Dumnezeu? Atunci nu va mai fi lemn intre lemne iar celalalt va simti aceasta.
Si astfel treptat va ajunge sa respecte si sambata si duminica si lunea, miercurea si vinerea si toate zilele de post, cu ajutor de la Dumnezeu.
|
Crede-ma, nu e universal valabil ce spui tu aici, cat despre statul ca lemnul intre lemne, eu cred ca e mai pacat sa faci asta decat sa participi firesc acceptand neputinta de intelegere a celuilalt (relativ la zilele de interdictie din posturi si sarbatori).