View Single Post
Vechi 12.10.2011, 08:49:58
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
N-am urmarit firul de discutie decat sporadic.
As vrea insa sa rog pe cei ce raspund aici si dau lectii si citate ample, sa spuna mai intai cati copii au ei insisi si cum traiesc in casnicie.
Ca sa stim cum discutam. Este f.important de stiut.
Ca este usor de dat 20 la fundul altuia.

Unul care nu are copii spune din expereinta lui, altul care are 20 de copii din experienta lui. Nici unul nu cunoaste experienta celuilalt , asa cum nu cunoaste nici viata lui privata si greutatile lui, crucea pe care o duce si motivul pentru care are sau nu un copil sau 100.

Si ca sa raspund la intrebarea initiala.
Eu as fi vrut macar un copil. In tinerete am vrut 2, mi se pare cifra ideala, hai maximum 3. Stiam ca mai mult nici n-as putea duce din nici un punct de vedere.

Hormonii au treaba lor, dar sa nu exageram...

Si Dumnezeu a considerat altcum decat mine.
La unii nu le da nici unul, ci numai lacrimi in schimb, la altii 10, la unii le da El cu ce sa-i creasca, sau ii ia inapoi, la altii le dau altii de pomana si ii ajuta.
Dupa cum considera. Si nu stim noi de ce asa si nu altfel...din pacate.

Si cine este fericit, sanatos si se descurca mai bine, iar nu stim noi, ci numai ei singuri.

Este cazul sa nu mai venim aici cu exemple si lectii, ca nu se potrivesc si la altii...
Esti una dintre persoanele de pe acest forum carora le urmaresc postarile cu placere,pentru ca din ele razbate atata atata cumpatare,discernamant,bun simt si capacitate de a-i intelege pe ceilalti,care rar mi-a fost dat sa le intalnesc la cei din jur.
Nu stiu daca chiar acesta este numele tau,Sophia (intelepciune din greaca),insa cu siguranta ti se potriveste de minune!