View Single Post
Vechi 10.10.2011, 00:10:20
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de rafael12345 Vezi mesajul
Citat:
Stiu ca ma place si ea stie ca o plac.
De fiecare data cand ne intalnim ma intreaba cum vreau sa fie persoana cu care vreau sa ma casatoresc si daca mi-ar placea o persoana ca ea?
Ieri mi-a zis ca greu ii intra cineva la inima si ca eu i-am intrat foarte repede. Ne intelegem bine...insa ma refuza cand vreau sa iesim desi vorbim des la telefon si prin mesaje dar ne si intalnim des unde lucreaza ea.
Citat:
Recunosc arat foarte bine si ma plac foarte multe fete insa imi place f mult fata asta?
Si vreau sa va mai intreb de ce refuza sa iesim la un suc?
De ce evita sa iesim? Ce pot face sa fiu cu ea? Chiar nu exista o solutie?
Hai sa vedem cateva variante:
1. Stratagema feminina
Veche de cand lumea: tipesa incearca sa te atraga in mrejele ei si refuza anumite cerinte ale tale pentru a te provoca sa o doresti mai mult. Daca este asa se pare ca a si reusit de moment ce intrebi disperat pe forumuri ce si cum sa faci pentru a-i intra in gratii...:)
2. Teama de anturaj
Te place dar nu vrea sa iasa cu tine pentru ca-i este frica "sa nu o vada fratii". Dupa cum scriam mai sus, penticostalii (in general) sunt departe de a considera ca e totuna daca o fata de-a lor se marita cu un penticostal sau cu un ortodox. Daca ea este vazuta de cineva din biserica ei ca a iesit cu tine la un suc, va fi instant catalogata drept una care "vorbeste cu un necredincios".
3. Mustrarile de constiinta
Te place dar constiinta o mustra. Isi da seama ca greseste vorbind cu tine. Probabil ca si nici ea nu te considera a fi un credincios si se invinovateste ca nu te respinge mai categoric. Se pacaleste singura spunandu-si: nu e prietenul meu, nu am iesit cu el nicaieri.
4. Mila crestina.
Nu te place dar îi este mila sa te trimita la plimbare asa... fara drept de apel. Iti mai raspunde la salut, te mai baga in seama, dar totusi sa iasa cu tine la un suc... ar fi deja prea mult. S-ar compromite...

Sugestii: daca nu ai de gand sa te pocaiesti, las-o in pace. Iti complici viata. Gandeste-te ca in permanenta va fi o despartire intre voi. Casatoria implica o unire in toate etajele personalitatii voastre: la nivelul trupului, sufletului si duhului. In ceea ce priveste duhul, ea are anumite preferinte: citirea Bibliei, rugaciunea, mersul regulat la biserica... Chiar daca acum, datorita atractiei fizice voi veti considera ca va potriviti si este bine sa va casatoriti, peste 10 ani, cand probabil vor aparea si copii, diferentele spirituale dintre voi va afecta si apropierea sufleteasca dintre voi si apoi si pe cea fizica.

Last edited by penticostalul; 10.10.2011 at 15:36:17.
Reply With Quote