View Single Post
Vechi 06.10.2011, 21:47:10
TunsDiana
Guest

Implicit

[quote=zaharia_2009;404852]
,
De ce zic asa ? Pai daca stiti ca aveti lipsuri la ce va mai dati lebada si incercati sa pareti ceea ce defapt nu sunteti ? Nu este mai cuminte , mai asezat , mai moral duhovniceste , mai intelept , in cele din urma si sper sa nu exagerez, ca sa va comportati in consecinta : sa va cereti scuze pt. ca nu cunoasteti lucruri elementare si sa incercati sa remediati deficienta ? Pai asa face un crestin pios , precum vreti sa pareti dvs.
Nu ma asteptam la atit fariseism , adica sa incercati sa pareti exact ceea ce nu sunteti !
Probabil ca ati fost educata cu jumatatile de masura si cu surogatele . In acest caz va recomand articolul care exista pe acest site despre crestinii caldicei in credinta , care sunt oamenii jumatatilor de masura !

...............................................
O lunga perioada de timp nu am crezut in Dumnezeu pentru ca am trait intr-o familie care nu mi-a oferit exemple in acest sens. Nici profesorii de religie nu m-au ajutat prea mult, in loc sa ne explice ortodoxia ei se indeletniceau cu vorbitul despre extraterestii sau cu istoria religiilor, lucruri complet nefolositoare pentru credinta.
Am inceput sa fiu interesata de religie si de credinta ortodoxa dupa casatorie, prin sotul meu care mi-a deschis ochii in acest sens.
As vrea sa va intreb, ce fac preotii ortodocsi si profesorii de religie pentru a atrage tinerii la biserica? Sunt ei exemple pentru oameni ca pentru mine n-au prea fost? D-voastra ce parere aveti?

Last edited by TunsDiana; 06.10.2011 at 21:58:49.
Reply With Quote