Citat:
În prealabil postat de antoniap
Nu am spus ca documentele actuale cu cip constituie lepadare, ci doar o cadere. Aceste documente sunt premergatoare pecetluirii, deci nu e bine sa ne obisnuim cu asa ceva. Trebuie sa avem trezvie, deoarece, daca le acceptam pe acestea, ne putem trezi cu cipuri implantate pe mana dreapta sau pe frunte. Iar despre inlocuirea numelui de botez cu ,,numarul de om'' al carui semn este 666 chiar scrie in Apocalipsa, cap. 13, 14, 15. Daca acceptam aceste documente cu cip, nu avem taria de a ne mai impotrivi pecetluirii.
|
draga mea sa nu patim ca in povestea "Petrica si lupul". Cine ne garanteaza ca pecetluirea sa va face cu cipuri? Doar Dumnezeu stie in ce anume consta acesta pecetluire. Noi acum speculam. Poate ca acesta pecetluire va avea loc peste 100, 200 sau 300 de ani si nu cu cipuri ci cu o noua tehnologie mult mai avansata. Noi nu putem stii.Si eu primesc salariul la Banca Transulvania si folosesc un card cu cip. Asta insemna o cadere din partea mea? De la un pasaport sau card bancar cu cip la un cip implantat e o mare diferenta. Numai o persoana cu 2 neuroni ar fi de acord sa accepte sa i se implanteze un cip in corpul sau. Deja mercenarii din legiunea straina franceza au cipuri implntate pentru a le creste adrenalina dar asta nu insemna ca s-au lepadat de Hristos. Implantarea lor cu cipuri nu au nici o legatura cu religia.Doamne ajuta!