View Single Post
Vechi 02.10.2011, 12:21:56
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Draga mea, te intreb: daca accept un pasaport cu cip in ce consta lepadarea de Hristos? Cipul este doar o piesa electronica si atat. Si calculatorul pe care il folosim, este plin de cipuri. Inseamna ca eu sau tu ne-am lepadat de Hristos prin faptul ca folosim calculatorul? Cumva cipurile sunt fabricate in Iad si nu stiu eu? Sau fabricile de cipuri sunt patronate de Satana? Lamureste-ma si pe mine, te rog, in ce consta lepadarea de Histos! Din cate am citit in Biblie, lepadarea de Hristos se va face in mod constient, adica cel ce se va lepada va stii sigur ce va face.Pe cand acum, omul stie ca ia un pasaport nou, nu ca se leapada de Hristos. Scrie cumva in actul pe care il semneaza omul atunci cand ridica pasaportul ca se leapada de Hristos? Nu scrie asa ceva! Doamne ajuta!
Nu am spus ca documentele actuale cu cip constituie lepadare, ci doar o cadere. Aceste documente sunt premergatoare pecetluirii, deci nu e bine sa ne obisnuim cu asa ceva. Trebuie sa avem trezvie, deoarece, daca le acceptam pe acestea, ne putem trezi cu cipuri implantate pe mana dreapta sau pe frunte. Iar despre inlocuirea numelui de botez cu ,,numarul de om'' al carui semn este 666 chiar scrie in Apocalipsa, cap. 13, 14, 15. Daca acceptam aceste documente cu cip, nu avem taria de a ne mai impotrivi pecetluirii.
Reply With Quote