Citat:
În prealabil postat de catalin2
Aici ai dreptate, probabil asa par din cauza ca mi-am pierdut degeaba timpul sa discut cu tine.
Tu nu mai tii minte ce ai facut si scris in trecut. Ai uitat si ca ai avut un nick in care chiar la profil ai pus exact aceleasi informatii pe care le-ai dat si in nickul trecut si scriai exact aceleasi mesaje despre aceleasi pareri. Cate doctorite sunt intr-un oras din apropierea Parisului de exact varsta ta, care intra pe forumul ortodox si scriu aceleasi lucruri ca si tine? Doar daca clonarea la oameni a reusit. http://www.crestinortodox.ro/forum/member.php?u=28754
Problema nu e ca ai mai avut alt nick in paralel, e treaba ta si nu are importanta, ci ca spui ca nu e asa si ca eu mint si denigrez.
Si ca sa dau un singur mesaj in care tu nu ai spus nimic, primul gasit repede la cautari: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...postcount=1844
"Erethorn ti-a raspuns deja la o parte din cele scrise, si iti mai raspund si eu, dar daca continui cu reaua vointa demonstrata in ultimele mesaje, al meu pentru tine va fi si ultimul. Stii ca nu se arunca margaritarele la cei care le calca in picioare din rea vointa."
Si continui: "Revenind la tine, nu numai ca pui cam totul in oala cu eticheta "diavolul" pacatuind astfel impotriva Duhului Sfant, insa chiar si atunci cand cineva incearca sa iti arate cum sa distingi oalele intre ele, te incapatanezi sa le amesteci. Asa ca, daca este rea vointa din partea ta, nu are sens sa isi mai bata cineva gura cu tine. Eu iti mai spun pentru ultima oara, iar apoi, daca nu vei dori sa pricepi in ciuda a toate cele pe care le citesti si care sunt corecte, fiind doar tu singur cel care te incapatanezi sa le amesteci, vei fi singurul vinovat."
Asta e doar unul. Asadar continua sa scrii, oricum nu-ti mai amintesti ce ai scris dupa aceea. Si eu nu mai sunt dispus sa-mi pierd timpul.
P.S. Vad ca ai scris si despre asta, nu te-am banat eu ca nu sunt admin. iar cand te-a banat discutiile despre azima practic se incheiasera si noi ajunsesem la pace. In schimb de mut mai mult timp cred ca trebuia sa ti se atraga atentia, eu am spus demult de trei atentionari si apoi banare. Deci banare dupa trei atentionari. Si asta si numai avand in vedere ce scrii despre ortodoxie.
|
Catalin, asociatiile pe care le faci tu intre diversi useri pe baza unor asemanari intre ei ti-am spus ca ma lasa rece.
Cat despre definitia data pacatului impotriva Duhului Sfant am mentinut-o mereu, nici vorba sa uit ceea ce am spus: este cea data de Iisus, si este exact ceea ce ti-au spus deja si alti useri, doar tu nu vrei sa accepti.
Cat despre banarea admin, nici nu am spus ca ai fi fost tu si nu te-am acuzat in nici un fel dimpotriva, nu cred ca ai tu amestec in asta. Daca urmareai atent discutiile, ai fi inteles si tu cine a fost atat de deranjat si de ce. Cat despre atentionarile de care vorbesti, de la cine ar fi trebuit sa vina? Ca admin nu mi-a dat nici o atentionare si nici o explicatie. Si cum adica avand in vedere ce scriu despre Ortodoxie? Niciodata nu am scris vreo minciuna despre ea. Si atunci? Doar pentru ca nu o ridic in slavi? Asa cum dealtfel nu ridic nici o religie in slavi ci dimpotriva, pun punctul pe i in toate! Doar pentru ca arat anumite aspecte ale Ortodoxiei este atat de deranjant? Si de ce deranjeaza din moment ce nu-i minciuna? Doar pentru ca anumite aspecte considerate de unii nemaipomenite pentru ca asa au fost setati sa le considere, altii le privesc cu ochi critic si vad si ceea ce este mai putin coerent si adevarat? De ce crezi ca Domnul a zis ca adevaratii crestini vor fi urati de lumea aceasta? Tocmai pentru ca adevaratii crestini nu se lasa nici setati si nici nu se pliaza in fata minciunii, indiferent de consecinte!
Si sa stii ca tehnica fofilarii de la raspunsuri la intrebari bine tintite nu tine, nu are sens sa folosesti tertipuri inutile

Asta si apropos de oala cu eticheta "diavolul" in care bagi minunile facute de Dumnezeu in lumea catolica si protestanta.