View Single Post
Vechi 01.10.2011, 11:21:51
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Nu stiu, nu vreau sa-ti stric duiosia si credinta cu care vorbesti....totusi, viata nu merge asa precum exprimi, pur si simplu nu merge !
Prea, prea seamana cu povestile nemuritoare, eu stiu ca asa spun cartile si asa ar trebui sa fie dar, realitatea, din pacate, spune altceva. Tu, daca traiesti astfel, esti un caz fericit, dar izolat ! Si, crede-ma, traiesc printre oameni " credinciosi ".
Poate ca, fiindca locuiesti printre straini nu mai ai timp sa vezi alcoolismul, semianalfabetismul, coruptia, nepasarea, violenta si ipocrizia poporului tau " ortodox ".
" Viziunea care nu are puterea sa se materializeze, nu-i decat o halucinatie "...eu as numi-o, mai degraba fantezie.
Si eu am o viata foarte echilibrata si linistita, chiar ieri am implinit ceva ani de casatorie, dar nu datorita pioseniei deosebite, ci datorita aplicarii constiintei in ideea de bine si rau. Prea, prea credem fara sa credem cu adevarat, cu constiinta acestui crezamant.
Daca ai putea sa-mi spui daca esti casatorit, ai copii...o anumita varsta, cred ca mi-ar fi mai usor sa te inteleg. Detest sa vorbim din carti, cum se intampla adesea pe forum...si in viata.

Last edited by ory; 01.10.2011 at 11:36:05.
Reply With Quote