View Single Post
Vechi 30.09.2011, 10:50:09
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vlad90 Vezi mesajul
o, da, m-ai lasat fara cuvinte.
Iata ca se poate.
si asa cred ca s-a raspuns la intrebare: oamenii nu mai fac copii din comoditate. e greu sa te trezesti noaptea de 3-4 ori ca unul vrea la baie, altuia ii e sete, altul a visat urat.E greu sa speli, sa calci, sa gatesti ptr 5 ,6,7 guri.E mult mai usor ptr 2-3.
Femeia din montaj,Ioana cocea cate 10 paini la 2 zile. Oamenii cresteau animale, lucrau pamantul impreuna cu copiii lor.Toti munceau.de dimineata pana seara.dar statul pe scaun la calculator e normal sa dezvolte acest simt al comoditatii.De aceea nu mai facem copii.
Drept ii ca acolo unde se hranesc 4 guri(2 parinti si 2 copii) una, doua guri in plus nu prea se simt.Iar hainele trec de la un copil la altul, dar la Pasti la Craciun e binevenit un schimb nou.
Gradinita, la stat, costa in jur de 170 ron, program prelungit.
Deci, aritmetic scotit...se poate.Dar conditia e asa cum zicea si Doamna Maria, sa creasca decent si fara mofturile parintilor(un tricou cu Hana Montana e cu 5-7 lei mai scump decat unul simplu).Sa fie invatati cu simplitateatea, cu bunul simt, nu sa fie imbracati conform ultimului trend.