View Single Post
Vechi 30.09.2011, 00:36:24
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit Corect

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Nu moare nimeni fără secs.
Asa cred si eu.

Cred ca sexul este mult supravalorizat (chiar si in varianta romantica, nu conteaza).

Parerea mea este ca la sex se poate renunta mult mai usor decat la alte lucruri.

Nu vreau sa smintesc aici cu opiniile mele, dar cred ca sexualitatea este f limitata si este prea multa discutie pe marginea ei. Chiar nu vi se pare prea putin? Din aceasta perspectiva, chiar abstinenta ar putea fi o variatie sexuala (si ma refer la abstinenta reala, dar nu post/nevointa si nici la cea amintita de Ory).

Ma gandeam la lucruri care ar trece inaintea erotismului ca senzatii pe care le ofera. Emotiile de ordin estetic sunt mult mai interesante... mai bine o ora de concert de muzica clasica decat.. acasa in pat.
sau chiar altfel de spectacole (de ex. a vazut cineva spectacole cirque du soleil in realitate? sunt mesmerizante :) )
sau chiar sa conduci masina cu viteza este wow, mult mai wow decat senzatiile erotice.
sau.. exemplele pot continua.

De aceea nu cred ca te poti imbolnavi fara activitate sexuala (exceptand situatia in care chiar ai dezvoltat o obsesie asupra acestei activitati).
Imi amintesc ca in liceu am intalnit ideea ca sexualitatea este de fapt un joc al dominarii (placerea de a domina pe celalalt prin seductie sau prin alt mod).
Mi s-a parut socant, dar ideea se verifica in variate situatii, incat ajungi sa te intrebi daca "suferinta" pe care o resimti in abstinenta nu este data tocmai de orgoliul care nu se poate desfasura in jocurile seductiei.
Chiar daca nu-l atingi pe celalalt, vrei confirmare ca esti dorit, ca ai inca aceea "putere" .
(in fond acesta este motivul pt care femeile se fardeaza, nu?)
Reply With Quote