[b]Savonarola,am plecat de la un citat postat pe acest topic.Nu evita ce am intrebat.De ce ocoliti ma raspunsul direct?:)
Varianta A:Ortodoxismul este singura cale,Adevarul,dar Dumnezeu mantuieste si in afara acestei cai.De ce?Ca sa o citez pe Ioanna ,,nimeni nu poate cuprinde logica dumnezeiască".In acest caz orice discutii in contradictoriu sunt inutile pt ca factorul decizional depaseste capacitatea umana.Ce este mah asa de greu?
Varianta B:Ortodoxismul este singura cale,Adevarul,doar de la voi se vor mantui.Scenariul meu favorit:)Stiti cum este la football,cand echipa adversa te rupe-n doua si galeria lor iti canta ,,La revedere,va spunem la revedere!"? :)Asa o sa cante ortodocsii la restu la Poarta Raiului.Ma refer la cei care vor ajunge acolo din ortodocsi,pentru ca simpla apartenenta,
manifestarile verbale furibunde,legalismul sec si mort precum si fariseismul se vor opri la poarta.La fel si cei ,,caldicei".Rezulta,la cum arata lumea,ca si multi ortodocsi vor avea o soarta deloc lipsita de temperaturi inalte.In acest caz iarasi discutiile in contradictoriu sunt inutile pt ca restul sunt praf tandari,de halalere ce sunt ei de hahalere :) Iti consumi timpul alocat mantuirii in mod inutil.Ce este mah asa de greu?
|