Citat:
În prealabil postat de Adriana98
La atâta certitudine, ce sa mai spui ? Nu stiam ca avem aici pe forum o persoana care le-ar sti pe toate, adica, o persoana care a cercetat toate cauzele, a verificat mersul lucrurilor si acum se simte îndreptatita sa ne comunice concluziile.
La varianta în care ai fost inoculat cu astfel de ineptii te-ai gândit vreodata?
Desigur! Ai studiat tu toate credintele omenirii, esti expert în mitologii, ai citit tot despre învatatura crestina, ai cercetat, ai experimentat, stii cum functioneaza imaginatia umana, ai verificat toate ipotezele, ai cercetat posibilitatile de a dovedi tot ce sustii si acum crezi ca le stii pe toate. În realitate, nu dai dovada decât de ignoranta, aroganta si o gândire marginita.
Tot ce sustineti voi, ateii, precum si maniera în care o faceti sunt rasuflate de mult timp si sunt extrem de plictisitoare. Parca ar fi trase la xerox opiniile "voastre" de împrumut. Nici macar nu va dati seama cât de jalnice sunt (non) argumentele voastre pretentioase. Într-o anumita epoca, erau împânzite manualele de o astfel de pseudo-cunoastere de tip marxist. Vad ca au avut grija neo-marxistii sa perpetueze astfel de tâmpenii.
O recomandare: Cautati sa aflati adevarul ! Pentru aceasta trebuie sa va puneti întrebari despre tot si toate, nu sa preluati fraze gaunoase.
|
Daca eu sunt ignorant si arogant, dupa cum spui tu, atunci te rog sa-mi explici tu care sunt dovezile obiective in favoarea existentei lui Dumnezeu (sau a supranaturalului de orice fel).
In acelasi mod in care pui tu problema, ai studiat tu cumva toate stiintele, esti experta in toate domeniile pentru a putea sa le respingi concluziile? Si oricum, daca tot imi ceri sa fi studiat toate mitologiile si religiile, tu pe ce baza respingi existenta tuturor zeitatilor in afara de una singura? Prin ce anume e Dumnezeul crestin mai "real" in comparatie cu Thor?
Tactica de a echivala permanent ateismul cu marxismul este una rasuflata si de prost gust. De fapt, e de inteles, din moment ce nu ai argumente cat de cat coerente in favoarea existentei divinitatii in care tii neaparat sa crezi, recurgi la atac la persoana. Foarte eleganta si mai ales, foarte "crestineasca" metoda, nu?