View Single Post
Vechi 27.09.2011, 14:37:45
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Nu stiu de ce iti faci griji pentru un amarat de pasaport, devreme ce nu iti faci griji de vremurile " apocaliptice " care te pot prinde pe meleaguri straine, cu trasaturi straine si independente de vointa din viata ta sociala ? !
Ma uimesc oamenii care isi axeaza credinta pe o latura, ignorand alte laturi care, de fapt sunt legate de celelalte. Crezi ca doar un act conteaza in viata spirituala a unui om ? Nu, conteaza toata viata acestuia, faptele, gandurile, trairile !
Deci, hai sa nu ne mai cramponam intr-un mod atat de superficial de niste amarate de acte, caci dedicatia pentru " fiara " vine din inima si minte, din mainile care plamadesc atatea fapte, nu din liniutele de pe un document/aliment...si-atatea presupuneri apocaliptice, incontrolabile, de altfel !
Si eu trebuie sa-mi fac pasaportul nou, si nu ma intreb cum, devreme ce nu ma intreb si...de ce il fac ? Avem nevoie de mondializare, dar nu avem nevoie de factorii ei...ciudat ! Lucrurile sunt legate intre ele, nu le putem lua individual, asadar sa ni le asumam pe deplin.

Last edited by ory; 27.09.2011 at 14:44:53.
Reply With Quote