View Single Post
Vechi 27.09.2011, 12:19:31
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirceab26 Vezi mesajul
Voi ce parere aveti?
Ne decidem soarta fiecare sau ne este scrisa dinainte?
Eu cred ca este LIBERU ARBITRU,ca astfel nu ne ar mai judeca pentru ceva ce EL ne-a sortit
E adevarat ca Dumnezeu stie care va fii alegerile noastre dar totusi spera sa alegem ce-i bun,
Dar pentru accidentele care se intampla sau bolile grave care apar cred si eu sustin lucru asta ca vin pentru pacatele noastre sau tragem pe ale celor dragi noua,ca ar fii nedrept alti sa sufere de pe urma nedreptati si cei care au facut nedreptatea sa le fie bine mersi.......
Si pana la urma si astea se intampla din liber arbitru ca exmp.stiu ca ii fac rau celui de langa mine dar asta e...trebuie sa traesc si eu..deci tot alegerea mea este facand constient si voit rau,sau o nedreptate pt a avea eu bani pt familia mea,iau de la cei saraci sa imi fie mie bine...si cand vine vremea sa luam plata pentru alegerea facuta dam vina pe soarta in loc sa ne amintim sa ne pocaim si sa nu mai tragem si dinolo de morman toate nedreptatile noastre....
in final normal ca omaneni ce suntem nu mai bine dam vina pe SOARTA??????decat sa ne amintim cam ce nedreptati am facut la randul nostru.....uitam si gasim scuza ......"destinul".....
Eu asa cred cum organismu uman e un totunitar de la celula la organ,asa si viata dintre indivizi este un totunitar de aceia religia intervine in acest totunitar pt a functiona bine e nevoie de religie si crestinismul e cel care ne invata cel mai bine cum sa coexistam in pace,bunatate,dragoste......!
Deci daca decizile ne apartin asa si repercusiunile trebuie sa le acceptam ca facand parte din alegerile vieti noastre...
Sunt oameni care au scapat de moarte ca prin minune,eu cred ca au facut ceva bine la viata lor si Dumnezeu in schimb le-a dat viata chiar daca era timpul lui de a se duce.....iar la uni i-a luat de prea tineri,asa cred ca au platit.....desi Dumnezeu este bun ,deci ii mai da o sansa omului sa se pocaisca iar daca nu atunci va plati nedreptatea care o facut-o,bunatatea LUI nu are margini dar totul TINE EXCLUSIV DE OM.....daca el nu vrea sa se intoarca.......nu vrea si gata ....trebuie atunci sa acepte ca plateste
Cum a fost Zaheu si-a recunoscut nedreptatile si a incercat pe cat posibil sa indrepte lucrurile.....
Nu stiu ,asta e parerea mea despre soarta,viata e frumoasa dar sa nu FACEM NICIODATA pe nimeni sa SUFERE din cauza nedreptati noastre.....!
ca si el e om ca si noi...
daca gresec in gandire ,corectati-ma
Reply With Quote