Subiect: Nu am prieteni
View Single Post
Vechi 26.08.2007, 14:25:28
jenica
Guest

Implicit

As vrea sa va adresez o rugaminte, voua celor din tara. Dragii mei vorbim despre prieteni, noi cei de aici vem rude, frati, surori langa noi.Avem duhovnici, manastiri aproape , dar cei ce traiesc in tari majoritar catolice sau protestante, Cei care sunt departe de casa ( Anca, Cozia, Mirela, Elena, Maria..si mai sunt) sunt singuri in lume.. sunte pers care fac sute de km poate sa junga la spovedit sau la o liturghie. Asta e JERTFA!! Banuiesc ca le este foarte greu sa traiasca printre straini. Au ajuns aici pe forum, aici la noi, prietenii lor..si noi ce le dam? De multe ori, tristete, duritate, lacrimi. Va rog sa fim putini mai ingaduitori unii cu altii, oare banuim noi macar ce jertfa este sa reusesti sa iti mentii credinta intr-o tara neortodoxa? Este o Jertfa!! Ei au nevoie de ajutor, de sprijin de incurajare, de prieteni in tara! Tare imi place sa cred ca aceea suntem NOI, noi dragi forumisti..Sa fim mai buni, mai intelegatori, sa nu ne mai judecam unii pe altii cu atat usurinta. De multe ori scrii aici, draga frate/sora sub presinea oboselii, bolii, stresului.. sa nu ii indepartam pe fratii nostri de froum ci sa le usuram dorul de casa cu blandetea, iubirea noastra. Prietenii mei sunteti VOi! VOI toti dragii mei forumisti:)
Reply With Quote