View Single Post
Vechi 27.09.2011, 02:10:58
Adriana98's Avatar
Adriana98 Adriana98 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Am ascultat inregistrarea, stiu ce a zis, doar ca se poate interpreta si cu totul altfel, daca nu esti genul care reactioneaza tip "knee jerk".
In plus, controlul populatiei va fi o necesitate in curand, fie ca ne place, fie ca nu. Ori asta, ori o schimbare majora a modului in care traim si folosim resursele. Probabil solutia va fi o combinatie intre cele doua.
neo-hitleristi. Asa s'ar putea numi cei care gândesc astfel. Cine se crede îndreptatit sa controleze (de ce nu-i zici pe nume? adica sa reduca) populatia?
Citat:
Da. Zi-mi tu cum sclavia putea fi justificata folosind argumente crestine, iar in prezent respinsa, folosind tot argumente crestine. Sau cum puteai eticheta un om drept "eretic" si sa il arzi pe rug pentru ca a aratat ca geocentrismul e o greseala (atentie, nu poti fi eretic decat raportat la o dogma), si sa iti ceri scuze cateva secole mai tarziu?
1. Cu astfel de basme veneau si politrucii comunisti, repetând ca niste papagali ceea ce li se inoculase...
2. Nu prea rimeaza compasiunea ta pentru sclavi sau pentru unii eretici arsi pe rug cu convingerea necesitatii reducerii populatiei.
3. Îmi pare ca din toata istoria de mai sus, cel mai mult te deranjeaza geocentrismul.
Citat:
O idee are valoare daca e sustinuta de argumente, indiferent de unde vine ea. In plus, sa stii ca nu ma informez nici din presa, nici de la televiziune.

In plus, mi se pare nostim sa imi spui mie ca as fi victima dezinformarii, cand tu ai ales sa crezi fara drept de apel intr-o carte antica, cu origini obscure, care contine evenimente centrale, care nu sunt coroborate cu nici o alta sursa istorica contemporana.
Eu am ales sa cred în Dumnezeul Cel Viu, (Care te-a creat si pe tine), dupa ce am fost obligata sa înghit gunoaiele ateilor, care nu fac decât sa arunce omenirea în abisuri.
Originile Sfintei Scripturi sunt vazute ca obscure doar de mintile obscure.

Last edited by Adriana98; 27.09.2011 at 03:49:54.